Mads O. Madsen

Morten Nyberg til Hbold: Der skal ikke meget til at ryste os

Oprykningsfavoritterne til Primo Tours Ligaen fra TMS Ringsted, tog fredag aften mod HC Odense på udebane i 1. division.


Det var her et Ringsted-mandskab, som kom ind til opgøret uden nederlag i deres 10 seneste kampe i 1. division.


TMS Ringsted var naturligvis favoritter i fredagens udekamp, men den favoritværdighed levede de ikke op til.


Kampen endte derfor som den startede, nemlig med et uafgjort resultat. Det betød derfor, at der stod 25-25 på måltavlen da kampen var færdigspillet.


Læs også: HC Odense – Ringsted i tal


Efter det uafgjorte resultat mod HC Odense, så var TMS Ringsteds, Morten Nyberg, skuffet over indsatsen.


Han siger følgende til Hbold:


“Jamen vi er utrolig skuffet over kampen. Vi rammer ikke rigtig noget højt niveau. Vi taber mand-mand dueller defensivt og brænder voldsomt meget offensivt. Om det er vores eller HCO’s skyld ved jeg ikke. Lad os sige 50/50. Det er selvfølgelig en kamp vi bør vinde. Vi er pt. inde i en periode, hvor der ikke skal så meget til at ryste os. Om Modstanderne er begyndt at læse vores spil ved jeg ikke. Vi spiller os til okay chancer, men brænder meget. Vores 2 bølge er fyldt med fejl og generelt mange tekniske fejl – Så der er nok at tage hul på. Tønder torsdag bliver svært for os i den forfatning vi er i pt, men ting kan gå hurtigt i håndbold. Vi skal ihvertfald prøve at tanke selvtillid mod Tønder, inden vi d. 17 december møder Skanderborg i cuppen, men som sagt, meget kan ske på kort tid i håndbold.”


Næste kamp for TMS Ringsted er på torsdag, hvor de møder TM Tønder på hjemmebane.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER