Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Martin Bisgaard: Vi trænger til at finde os selv igen

Mandag aften løb ligaoprykkerne fra Fredericia HK ind i deres sjette nederlag i Primo Tours Ligaen i indeværende sæson.

På hjemmebane i thansen Arena tørnede Jesper Houmarks tropper sammen med SønderjyskE Herrehåndbold, og her var det gæsterne, som løb med sejren.

Efter 60 minutters spil kunne sønderjyderne kaste sig i armene på hinanden, da de havde sikret sig en sejr på 35-38 efter at have været bagud med 19-18 ved pausen.

Se kampen i tal herunder:

Fredericia: Jakob Mikkelsen 6, Martin Bisgaard 6, Kasper Andersen 4, Rasmus Ejlersen 4, Kristian Larsen 4,Rune Andersen 3,  Rune Schrøder 3, Mathias Hedegaard 3, Nikolaj Mehl 2.

Sønderjyske: Aaron Mensing 10, Frederik Børm 8, Oliver Eggert 6, Oskar Sunnefeldt 4, Jon Andersen 3, Mikkel Møller 3, Arnar Halfdansson 2, Lasse Boeriths 1, Frederik Ladefoged 1.

Fredag aften skal Fredericia HK i aktion igen, når de på udebane støder sammen med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Kampen bliver en nøglekamp ifølge Fredericia-fløjen Martin Bisgaard. Han siger følgende til Fredericia Dagblad:

“To nederlag gør ondt. Vi trænger til at finde os selv igen, og kampen fredag er vigtig. Det er en af dem, som man havde sat en lille stjerne ved i kalenderen før sæsonen”.