Mads O. Madsen

Björgvin Gustavsson: Vi er godt på vej nu

Skjern Håndbold var tirsdag aften en tur østpå, hvor Århus Håndbold ventede i Primo Tours Ligaen.

Det var her hjemmeholdet der kom bedst ud til opgøret, hvorfor de var foran i store dele af 1. halvleg. Skjern-mandskabet kom dog tilbage inden pausen, hvorfor de gik ind til pausen med en føring på 12-14.

Den føring holdte Skjern fast i, hvorfor de kunne rejse hjem til Vestjylland med begge point i bagagen.

De vandt nemlig opgøret med 29-33.

Efter sejren over Århus, så var Björgvin Gustavsson også godt tilfreds med præstationen inde på banen.

Han siger følgende til Dagbladet-Ringkøbing-Skjern:

“En dejlig kamp at vinde. Vi kæmpede os ind i kampen efter lidt problemer i starten. Aarhus er gode, men jeg synes, vi i anden halvleg fik vist, vi har høj kvalitet. Vi er godt på vej nu.”

Næste kamp for Skjern Håndbold er på onsdag, hvor de møder SønderjyskE på hjemmebane.