Mads O. Madsen

Aalborg Håndbold henter svensk landsholdsspiller til klubben

Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Svensk landsholdsspiller skifter til Aalborg Håndbold


Den 22-årige svenske playmaker Felix Claar skifter fra sommeren 2020 til Aalborg Håndbold, hvor han har skrevet under på en 3-årig kontrakt.


192 cm høje Felix Claar tørner i denne sæson ud for svenske Alingsås HK, hvor han har spillet hele sin professionelle karriere, siden han fik debut på førsteholdet allerede som 16-årig.


På trods af sin forholdsvis unge alder har den talentfulde playmaker altså allerede tilegnet sig stor erfaring, og han er en af de bærende kræfter på Alingsås-mandskabet, der i øjeblikket fører den svenske liga. Efter 13 kampe i indeværende sæson har han lavet 47 mål, mens han ligeledes er noteret for 47 assists.


Felix Claar var en del af det svenske A-landshold under sidste måneds landsholdspause. I alt er han noteret for 7 A-landskampe, mens han samtidigt også har 55 ungdomslandskampe og samlet mere end 200 mål i nationaldragten på CV’et.


– Jeg glæder mig meget over tilgangen af Felix, der er en utrolig dygtig spiller. Han besidder et højt teknisk niveau, hurtige fødder og har en unik evne til at sætte spillet op. Jeg er sikker på, at han bliver en stor gevinst for os de kommende sæsoner, siger direktør Jan Larsen.


– Jeg ser frem til at tørne ud for Aalborg Håndbold. Jeg har kun hørt positive ting om klubben, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling for et dansk tophold. Det er et spændende mandskab, og jeg glæder mig virkelig til at prøve mig af på et højere niveau og vise mig frem foran klubbens mange fans, siger Felix Claar.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER