Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Cecilie Nielsen

Estavana Polman: Esbjerg er "hjemme" for mig

Team Esbjerg har netop offentliggjort, at klubben holder på sin hollandske stjernespiller i endnu en sæson. En vigtig aftale for den ambitiøse klub på vestkysen, der i øjeblikket toppet HTH-ligaen med suveræne 26 point efter 13 spillede kampe.


Det er dog ikke kun de gode resultater, der har spillet ind for den 27-årige hollandske bagspiller, da hun skulle sætte pen til papir på aftalen, der sikrer hende sin ottende sæson i Team Esbjerg.


Det fortæller hun til JydskeVestkysten.


– Det er ingen hemmelighed, at jeg har det super godt i klubben og i byen. Esbjerg er “hjemme” for mig. Jeg har valgt med hjertet, og Team Esbjerg er bare det rigtige for mig. Selvfølgelig har jeg da tænkt på, om det måske var på tide at prøve noget andet, men den tanke forsvandt nu rimelig hurtigt. Jeg har ikke været i tvivl, siger hun til JydskeVestkysten.


Estavana Polman, der har nettet 56 gange i HTH-ligaen i denne sæson, er to gange blevet dansk mester med de rødblusede. Den kommende måned vil bagspilleren være at finde til VM i Japan, hvor hun repræsenterer Holland.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER