Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Emil Bergholt ser gode muligheder mod Skanderborg

Senere i aften skal ligaherrerne fra Mors-Thy Håndbold i aktion i Primo Tours Ligaen, når de spiller deres 11. opgør i indeværende sæson.


På hjemmebane tørner Søren Hansens tropper sammen med Skanderborg Håndbold, og hvis man kigger i statistikbøgerne kan man se, at nordvestjyderne har et godt tag på holdet fra Østjylland.


I de seneste fem gældende kamp er det blevet til en sejr til Mors-Thy Håndbold, og hvis det står til stregspilleren Emil Bergholt, så har de gode chancer for at sikre sig deres sjette sejr på stribe over skanderborgenserne.


“De havde noget at revanchere efter TTH-kampen, og nu vil de helt sikkert gerne ride videre på bølgen efter deres storsejr over FHK. Og det samme vil vi, uden at tage noget for givet og stadig have sindssyg meget respekt for Skanderborg. Men hvis vi kommer med samme udtryk og indstilling som i de seneste kampe, så er jeg sikker på, at vi har gode chancer”, siger Emil Bergholt til klubbens hjemmeside.


Opgøret mellem de to mandskaber spilles i Sparekassen Thy Arena | Mors og bliver fløjtet i gang klokken 20.00. Kampen kan følges direkte på TV 2 SPORT.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER