Mads O. Madsen

Bjerringbro-Silkeborg forlænger med norsk fløjspiller

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg: 


Bjerringbro-Silkeborg forlænger med norsk fløj


August Baskår Pedersen har med sin hurtighed og effektivitet på venstre fløj spillet sig til en fast plads hos Bjerringbro-Silkeborg, som netop har forlænget aftalen med nordmanden, så han også står på holdkortet i sæsonen 20/21.


August Baskår Pedersen er langt fra en af de største fløjspillere i ligaen, men han er en af de stærkeste. Sådan lyder det fra træner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen, som sammen med klubben netop har forlænget nordmandens kontrakt, så den nu gælder til sommeren 2021.


Bjerringbro-Silkeborg hentede den norske fløj til Danmark fra Arendal i august 2018.


”Vi har fra den første dag været rigtig glade for at have August på vores hold, og han har stille og roligt udviklet sig fra at være et spændende talent til at udfylde en større og større rolle på vores hold,” siger Peter Bredsdorff-Larsen.


”Selvom August ikke er en af de største fløjspillere i ligaen, er han en af de stærkeste. Med sin gode fysik, hurtighed og fanden-i-voldskhed er August en vigtig spiller i vores kontra- og returspil, og samtidig har han udviklet sig til også at være en solid forsvarsspiller,” siger træneren.


”August arbejder hver dag på at dygtiggøre sig, og det har også båret frugt i forhold til afslutningerne fra fløjen, hvor han i denne sæson spiller med en effektivitet, der er blandt de absolut bedste i håndboldligaen,” siger Peter Bredsdorff-Larsen, der sammen med resten af holdet og klubben glæder sig over, at August Baskår Pedersen også i næste sæson spiller for Bjerringbro-Silkeborg.


Vil være med i toppen


Nordmanden selv vil gerne fortsætte i klubben, fordi det er og skal være en topklub i Danmark:


”Det er vældigt professionelt arbejde, som bliver leveret hver dag både af klubben, spillere og trænere. Det er noget, jeg gerne fortsat vil være en del af,” siger han.


Tiden i Bjerringbro-Silkeborg har indtil nu lært den 25-årige nordmand en del om det at være professionel håndboldspiller, og hvad det faktisk kræver at spille på det niveau, fortæller han.


På spørgsmålet om, hvad han fokuserer på resten af denne sæson, svarer han:


”Vi har en spændende tid foran os med mange vigtige kampe. Målet er selvfølgelig at kvalificere os til EHF Cup samt Final 4. I den hjemlige liga må vi præstere bedre, end det vi har gjort indtil nu for at nå vores mål der. Mit personlige fokus ligger fremadrettet på at kunne udvikle mig som håndboldpiller samt præstere ude på banen,” siger han.


August Baskår Pedersen skal i aktion for Bjerringbro-Silkeborg i aften, når holdet jagter to point mod Nordsjælland Håndbold kl. 18.30 i JYSK arena i Silkeborg.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER