Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Zelia Elvira Hedemand

Ligaklub risikerer at lukke på grund af pengemangel

Randers HK er i akut fare for ikke at overleve året ud, hvis ikke de får tilført mellem en halv og to millioner kroner med øjeblikkelig virkning.


I et nyhedbrev onsdag kunne Randers HK’s ledelse informere om sponsorer og aktionære i klubben, hvor grælt det står til med økonomien i den danske traditionsklub, der er i akut pengemangel.


Randers HK har brug for at få kapital stillet til rådighed allerede i den kommende uge (…) såfremt vi ikke får denne kapital stillet til rådighed, vil der være en overvejende risiko for, at vi ikke kan komme til at se Randers være repræsenteret i den bedste række allerede fra november,” skriver Peter Møller Lassen, bestyrelsesformand i Randers HK, ifølge Randers Amtsavis.


Randers er i øjeblikket i gang med at gennemføre en aktietegning, der skal sikre økonomien fremadrettet og som forventes på plads i december. I mellemtiden har man dog brug for mellem en halv og to millioner kroner for at holde klubben kørende.


Klubben har akkurat sikret løn til 1. november, men har fremadrettet problemer med likviditeten og risikerer i værste fald at skulle dreje nøglen om, hvis man ikke får tilført minimum en halv million kroner i den nærmeste fremtid.


De financielle udfordringer har rod i sidste sæsons økonomiske krise i Randers. Her var man forud for indeværende sæson bl.a. nødt til at sige farvel til flere løntunge spillere samt at skære klubbens administration ned til det absolutte minimum for at sikre likviditet sæsonen ud, men øjensynligt var de financielle problemer større end forventet.


Randers HK ligger i øjeblikket på 8. pladsen i HTH Ligaen med 9 point efter 10 kampe og møder HH Elite hjemme på lørdag.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER