Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Esbjerg-profil nyder at spille håndbold lige nu

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg skal i aften forsøge at hente deres niende ligasejr på stribe i HTH Ligaen.


På hjemmebane støder det sydvestjyske mandskab sammen med Randers HK, og hvis man kigger  statistikkerne igennem, så ser det ud til at gæsterne får det mere end svært i aftenens kamp. Holdet fra Kronjylland har nemlig blot vundet en sejr de seneste fem år mod Team Esbjerg.


Jesper Jensens tropper kommer ind til opgøret med stor selvtillid efter, at det lykkedes dem at besejre sidste sæsons Champions League-finalister fra russiske Rostov Don. Esbjerg-spilleren Line Jørgensen nyder da også at spille håndbold for tiden. Hun siger følgende til JydskeVestkysten:


“Armene er nede igen og jeg tror faktisk overhovedet ikke, at det bliver noget problem at levere en god præstation mod Randers. Alle virker i hvert fald super motiverede. Det er rigtig fedt at spille håndbold lige nu, så vi skal give os 100 procent og ud at vinde igen”


Opgøret mellem de to mandskaber spilles i Blue Water Dokken med kampstart klokken 18.30. Kampen kan desuden følges direkte på TV 2 SPORT.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER