Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Esbjerg-keeper: Det var helt fantastisk flot

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg har fået en forrygende start på deres europæiske eventyr.


Lørdag eftermiddag tørnede Jesper Jensens tropper sammen med det russiske stor- og mesterhold fra Rostov-Don, og med en af de bedste præstationer af et dansk klubhold i flere år nedkæmpede Team Esbjerg Champions League-finalisterne.


Det sydvestjyske mandskab vandt opgøret med imponerende 31-26 efter at have været foran med 16-11 ved pausen.


Se kampen i tal herunder:


Team Esbjerg: Estavana Polman 9, Sanna Solberg 5, Sonja Frey 5, Vilde Ingstad 3, Marit Frafjord 2, Kristine Breistøl 2, Line Jørgensen 2, Marit Jacobsen 2, Rut Jonsdottir 1.


Rostov-Don: Kseniya Makeeva 5, Luliia Managarova 5, Anna Sen 3, Ana Rodrigues 3, Polina Kuznnetsova 2, Lois Abbingh 3, Marina Sudakova 3, Vladlena Bobrovnikova 2.


Glæden var naturligvis enorm stor i Esbjerg-lejren efter opgøret. Rikke Poulsen siger følgende til DR Sporten:



“Det var helt fantastisk flot. Det var international klasse fra vores forsvar i dag (i lørdags red.). Vi har jo folk dernede, som virkelig hamrer igennem, og det er en fornøjelse at se på… Jeg synes, det er fedt, at vi formår at hente den her sejr på hjemmebane. Jeg er meget stolt og glad. Jeg tror, at vi alle har en fed følelse, fordi vi står sammen på den her måde”.


Rikke Poulsen og co. spiller deres næste kamp i Champions League den 2. november, når de drager den lange vej til Rusland i det omvendte opgør.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER