Nikolaj Jensen

Søren P(lankeværk) lukkede af for Nordsjælland: -Vi var bare et bedre hold

Mors-Thy-keeper Søren Pedersen var med til at knække Nordsjælland fuldstændig og kunne efterfølgende konstatere, at Mors-Thy i lørdagens kamp bare var et bedre hold end nordsjællænderne.

24-30 lød slutcifrene på lørdag eftermiddag i Helsinge Hallen, hvor Nordsjælland tog imod Mors-Thy. +6 lyder umiddelbart ikke alt for overbevisende, men her kan man tale om, at cifrene vist nok lyver.

Efter et kvarter stod der Mors-Thy på hele kampen og især Søren Pedersen i de sidste 10 minutter af første halvleg. Han sugede al energien, selvtilliden og troen på tingene ud af det unge Nordsjælland-hold.

Undervejs var Mors-Thy både foran med 10 og 11 mål, men i kampens sidste 10 minutter fik Nordsjælland begrænset nederlagets størrelse – og følelse.

Men Mors-Thy-keeper Søren Pedersen var ganske godt tilfreds med holdets præstation. Hør hele interviewet med ham lige her.