Simon Dahl: Mors-Thy er bare meget bedre end os

Nordsjælland tog lørdag eftermiddag mod Mors-Thy Håndbold på hjemmebane.

Der var her vigtige point på spil i bunden af Primo Tours Ligaen, hvorfor man kunne forvente et tæt opgør.

Mors-Thy-mandskabet gjorde dog sådan, at der aldrig rigtig kom den store spænding i lørdagens opgør.

De var nemlig bedst i lørdagens opgør, hvorfor de også kunne sætte en fortjent sejr på 24-30 ind på kontoen.

Nederlaget til Nordsjælland Håndbold betyder, at det sjællandske mandskab indtager sidstepladsen i Primo Tours Ligaen.

Efter nederlaget til Mors-Thy Håndbold, så var Simon Dahl helt afklaret med, at gæsterne vandt opgøret.

Han siger følgende til Helsingør Dagblad:

“For syvende gang i denne sæson, får vi en elendig start på anden halvleg. Så det sidste håb får vi vel smidt væk på to minutter og tyve sekunder. Mors-Thy er bare meget bedre end os.”

Næste kamp for Nordsjælland Håndbold er d. 31. oktober, hvor de møder Ribe-Esbjerg HH på udebane.