Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Børm stopper i SønderjyskE til sommer

Pressemeddelelse fra SønderjyskE Herrehåndbold:


Efter fem gode sæsoner i SønderjyskE Herrehåndbold stopper Frederik Børm i klubben til sommer.


Tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen skal nyde Frederik Børm i den lyseblå trøje i resten af sæsonen, for til sommer stopper den 31-årige stregspiller i SønderjyskE Herrehåndbold.


Børm har fundet sig en ny klub, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt takker efter sæsonen af til en tro væbner i klubben.


– Efter fem gode sæsoner har Frederik Børm betydet meget for SønderjyskE Herrehåndbold og omvendt. Det har været et godt match, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke fremover. Hos os har han været en god kommunikator og en dygtig spiller, der aldrig er skadet, og derfor har han spillet stort set alle kampe, siden han kom til. Nu skal han gøre sæsonen godt færdigt, og så tager vi afsked med en spiller, der har sat et solidt aftryk i klubben, siger Simon Hajdu Lindhardt.


Frederik Børm lægger ikke skjul på, at det bliver specielt at forlade en klub, der betyder så meget for ham, som SønderjyskE Herrehåndbold gør.


– Til sommer har jeg tilbragt fem gode, spændende og udfordrende år i SønderjyskE. Det er med stolthed, at jeg hver dag har taget den lyseblå trøje på. Og den fantastiske opbakning, vi har fået sæson efter sæson i Broager Sparekasse Skansen, er der ingen ord for. Tak til alle de fantastiske mennesker, jeg og min familie har mødt under mit sønderjyske eventyr både på håndboldbanen og i den dejlige by Sønderborg.


– Til sommer skal der ske noget nyt, og et nyt kapitel skal starte. Men først skal mit ophold i SønderjyskE afsluttes bedst muligt – nemlig med fight, sved og point på kontoen, siger Frederik Børm.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER