Mads O. Madsen

Sebastian Henneberg skifter til Aalborg Håndbold

Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Sebastian Henneberg skifter til Aalborg Håndbold


Den tidligere Århus- og nuværende Elverum-spiller skifter fra sommeren 2020 til Aalborg Håndbold på en 3-årig kontrakt.


I de seneste år har den 25-årige bagspiller været en stor profil hos Århus Håndbold. I sommers skiftede han så til norsk håndbold, hvor han i denne sæson slår sine folder hos Elverum, der er en af vores modstandere i VELUX EHF Champions League.


Det er derfor en spiller, vi har stået overfor masser af gange de seneste år, og direktør Jan Larsen ser frem til snart at have ham på vores holdkort.


– Sebastian Henneberg er en spiller med et meget stort potentiale. Han besidder et fantastisk overblik og et godt skud. Vi tror desuden på, at vi her i klubben kan være med til at udvikle ham yderligere, og vi glæder os meget over tilgangen, siger direktør Jan Larsen.


– Jeg glæder mig til at trække den røde trøje over hovedet. Jeg har jo stået overfor Aalborg mange gange efterhånden og har altid nydt at spille i Jutlander Bank Arena – nu glæder jeg mig til at have de mange fans på min side. Derudover er det en klub, der altid spiller med i toppen, hvilket også er noget, der tiltaler mig meget, siger Sebastian Henneberg.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER