Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Beachdamerne spiller sig i semifinalen ved World Beach Games

Fra Dansk Håndbold Forbund:


Det danske herre- og damelandshold i beach handball deltager i disse dage for første gang nogensinde ved World Beach Games, hvor damerne nu står i en semifinale, mens herrerne skal spille om 5.-8. pladsen.



Begge beachlandshold har leveret flotte præstationer i det indledende gruppespil i sandet i Doha. Herrerne gjorde rent bord i deres indledende gruppe, hvor det blev til fem sejre ud af fem mulige. Heriblandt en imponerende sejr over ellers så stærke Brasilien. Damerne har også leveret en flot fight, der har givet sejre over Tunesien, USA og ikke mindst en spændende sejr efter shoot-out mod Ungarn, mens Brasilien og Argentina blev for store mundfulde. De gode resultater fra begge landshold har givet pladser i kvartfinalerne, som løb af stablen mandag eftermiddag.


Endelig stilling i herrernes og damernes gruppe:

Herrer

1. Danmark (5 kampe – 10 point)


2. Brasilien (5 kampe – 8 point)

3. Sverige (5 kampe – 6 point)

4. Australien (5 kampe – 4 point)

5. USA (5 kampe – 2 point)

6. Oman (5 kampe – 0 point)


Damer

1. Brasilien (5 kampe – 10 point)

2. Argentina (5 kampe – 8 point)

3. Danmark (5 kampe – 6 point)

4. Ungarn (5 kampe – 4 point)

5. USA (5 kampe – 2 point)

6. Tunesien (5 kampe – 0 point)


I kvartfinalerne stod både herrerne og damerne overfor Spanien. Herrerne tabte en tæt kamp, der betyder, at de skal spille to placeringskampe om 5.-8. pladsen. Bedre gik det for damerne, der omvendt slog Spanien, hvorfor de nu står i en semifinale. Spilletidspunkt for herrernes og damernes kamp kendes endnu ikke, men vi opdaterer løbende fra World Beach Games på de danske beachlandsholds officielle profiler på Facebook og Instagram.


World Beach Games 2019 er en international multi-sportsbegivenhed organiseret af Association of National Olympic Committee, hvor flere end 100 nationer dyster i 16 discipliner. Begivenheden afholdes hvert andet år, og denne gang er Doha i Qatar værtsby.



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER