Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Mikael Aggefors forlænger med Aalborg Håndbold

Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Mikael Aggefors forlænger med Aalborg Håndbold


Den 34-årige svenske målmand har sat sin underskrift på en ny kontrakt, der forlænger samarbejdet frem til sommeren 2023.


I sommeren 2016 skiftede Mikael Aggefors til Aalborg Håndbold, og allerede i sin første sæson var han en central brik på holdet, der på daværende tidspunkt sikrede sig klubbens tredje DM-titel.


Sidenhen er det bl.a. blevet til endnu en DM-titel og næsten 150 optrædener for Aalborg Håndbold. I sine tre sæsoner i klubben har han vist et stabilt højt niveau, og Mikael Aggefors har således i alle år været blandt de bedste målmænd i ligaen.


– Vi er yderst tilfredse med, at Mikael Aggefors fortsætter med at være en del af Aalborg Håndbold. Det giver os en tryghed, at vi også de næste sæsoner har en spiller af hans kaliber på en så vigtig position, siger direktør Jan Larsen.


– Jeg glæder mig over muligheden for at fortsætte i Aalborg Håndbold. Jeg har det rigtig godt i klubben, og nyder hver gang jeg løber på banen foran vores fantastiske fans i Jutlander Bank Arena. Udenfor banen trives min familie også på bedste vis, og på alle parametre er det derfor et naturligt valg at blive i Aalborg, siger Mikael Aggefors.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER