Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Mors-Thy-træner: Det var en dårlig dag og en skidt kamp

Lørdag eftermiddag måtte ligaherrerne fra Mors-Thy Håndbold indse, at det blev til det andet nederlag i træk i Primo Tours Ligaen.


I Ribe Fritidscenter tørnede Søren Hansens mandskab sammen med Ribe-Esbjerg HH, og her var det værterne, som løb med sejren.


Efter 60 minutters spille kunne Ribe-Esbjerg HH kaste sig i armene på hinanden efter en sikker sejr på 27-22 (13-8).


Se kampen i tal herunder:


Ribe-Esbjerg: Kasper Kvist 5, Runar Karason 5,  Nicolai Nygaard 4, Magnus Søndenå 3, Miha Zvizej 3, Simen Schønningsen 1, Lars Mousing 1, Mathias Jørgensen 1, Anders Christiansen 1, Niels Dahl 1, Lasse Uth 1, Gunnar Jonsson 1.


Mors-Thy: Erik Toft 6, Emil Bergholt 4, Søren Nørgaard 3, Mads Hoxer 3, Jakob Hessellund 2, Tobias Rasmusse 2, Jens Plougstrup 1,Frederik Tilsted 1.


Mors-Thy-træneren Søren Hansen anerkender, at det var det bedste hold der vandt. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Det var en dårlig dag og en skidt kamp. Der er ikke et tidspunkt, hvor vi føler, at vi har greb om kampen, og det er egentligt svært at finde ret meget positivt at sige, udover at vi på et tidspunkt var bagud med 12 mål, og at vi heldigvis får skaderne begrænset. Når det så er sagt, så taber vi til et bedre hold, som viser hvorfor de ligger, hvor de gør i tabellen”


Torsdag aften skal Mors-Thy Håndbold se om de kan få vendt den negative stime, når Skjern Håndbold kommer på besøg i femte spillerunde i Primo Tours Ligaen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER