Jan Skjødt Østergaard Pedersen

EH Aalborg-træner: Vi pressede et fantastisk håndboldhold i 50 minutter

Lørdag eftermiddag var ligadamerne fra EH Aalborg i aktion i HTH Ligaen.

På hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter tørnede aalborgenserne sammen med de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg.

Efter 60 minutters spil var det, som ventet, de sydvestjyske gæster, som løb med sejren – måltavlen viste 20-29 ved slutfløjtet.

Se kampen i tal herunder:

EH Aalborg: Cecilie Hansen 5, Line Larsen 4, Jenny Karlsson 3, Anne Nielsen 2, Ida Andersen 2, Anna Lillesø 2, Natascha Wollessen 1, Mirja Jensen 1.

Team Esbjerg: Line Jørgensen 5, Kristine Breistøl 5, Vilde Ingstad 5, Marit Jacobsen 4, Sonja Frey 3, Sanna Solberg 2, Elma Halilcevic 1, Clara Danielsson 1, Rut Jonsdottir 1, Lene Nielsen 1.

Hjemmeholdet var ellers kun bagud med fire mål med et kvarter tilbage af kampen, men herefter var det som om, at Jesper Jensens satte turboknappen til og endte med at sikre sig en komfortabel sejr.

“Det er sådan noget, tophold kan. Men vi går ikke fra kampen med en følelse af, at vi er meget langt efter. Vi pressede et fantastisk håndboldhold i 50 minutter, og de var nødt til at finde deres bedste spil frem for at slå os”, siger Aalborg-træneren Morten Secher til Nordjyske Stitftstidende.

Næste opgave for EH Aalborg er lørdag den 5. oktober, hvor de på udebane støder sammen med Viborg HK.