Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Nikolaj Enderleit: Vi skal nok være meget godt tilfreds med det ene point vi får

Fra TTH Holstebro:


Som ny TTH-spiller fik Nikolaj Enderleit smagt på TTH/Skjern-rivaliseringen, da de to hold lørdag eftermiddag tørnede sammen i Gråkjær Arena.


– Det var specielt at spille kampen mod Skjern. Jeg har ikke tidligere været i en klub, hvor der har været denne form for lokalbrag, men det var super fedt at prøve, siger Nikolaj Enderleit.


Selvom den 21-årige højreback ikke tidligere har mærket TTH/Skjern-rivaliseringen på egen krop, så opdagede han hurtigt, at lørdagens kamp ikke var helt som de andre:


– Allerede i dagene op til kampen mod Skjern kunne man mærke, hvor meget denne kamp betyder for folk i og omkring klubben. Niveauet mellem de to hold er så ens, og begge hold ønsker at være mastodonten i ”Kampen om Vestjylland”. Det skabte ekstra adrenalin i kroppen, og en ekstra iver for at vinde.


Enderleit & co. måtte dog nøjes med uafgjort efter 60 intense minutters håndbold i Gråkjær Arena, der både bød på et imponerende TTH-comeback og et nyt challenge-system, der kom i fokus:


– Som kampen forløber, skal vi nok være meget godt tilfredse med det ene point vi får i dag. På papiret havde vi alle muligheder for at slå Skjern, men vi spilder for mange chancer i angrebet og brænder for meget. Så vi må tilbage i træningslokalet og optimere til næste kamp.


Der venter TTHs herrer otte dages kamppause, inden de mandag den 23. september skal forsøge at snuppe vigtige udebanepoint mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Kampen kan ses på TV2Sport.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER