Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HH-træner: Det var vores hidtil bedste kamp

Ligaoprykkerne fra Horsens Håndbold Elite har fået en resultatmæssig skidt start på sæsonen.

Det østjyske mandskab spillede lørdag eftermiddag deres fjerde kamp i HTH Ligaen, da de på hjemmebane i Forum Horsens tørnede sammen med Silkeborg-Voel KFUM.

Efter en meget lige første halvleg, som sluttede 13-14 i gæsternes favør, løb Silkeborg-Voel KFUM fra værterne i de sidste 30 minutter og vandt opgøret med sikre 27-33.

Se kampen i tal herunder:

Horsens Håndbold Elite: Emily Baunsgaard 8, Kathrine Kubicki 5, Frederikke Gulmark 4, Camila Madsen 3, Melissa Petren 3, Line Skak 2, Othilia Christensen 1, Charlotte Bisser 1.

Silkeborg-Voel KFUM: Helene Kindberg 8, Jane Schumacher 7, Sofie Andersen 4, Mathilde Kristensen 3, Louise Ekkebæk 3, Jane Mejlvang 2, Rikke Iversen 2, Hege Bakken 2, Hanna Oftedal 1, Emile Pedersen 1.

“Det var vores hidtil bedste kamp, og jeg var meget tilfreds med første halvleg, men i anden halvleg blev vi løbet over ende, fordi Silkeborg scorede 10 mål på hurtige opløb”, sagde Horsens-træneren Henrik Okkerstrøm til Horsens Folkeblad efter kampen.

Horsens Håndbold Elite skal i aktion igen fredag aften, hvor de krydser klinger med København Håndbold.