Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Torben Petersen: Vi kæmpede godt over hele linjen

Århus Håndbold havde de forsvarende danske mestre fra Aalborg i knæ i store dele af kampen torsdag aften.

I Ceres Arena i Århus tørnede de to mandskaber sammen i tredje spillerunde i Primo Tours Ligaen, og her havde holdene hver deres halvleg.

I de første 30 minutter var hjemmeholdet det bedst-spillende mandskab, og kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 14-8.

Aalborgenserne kom flyvede ud efter pausen og indhentede hurtigt værternes føring. Kræfterne slap op for hjemmeholdet, og Aalborg Håndbold kunne rejse hjem med en sejr på 28-31.

Se kampen i tal herunder:

Århus: Nikolaj Læsø 11, Torben Petersen 7, Anders Martinusen 5, Tobias Møller 3, Besard Hakaj 1, Nikolai Vinther 1.

Aalborg: Magnus Saugstrup 6, Sebastian Barthold 6, Mads Christiansen 5, Tobias Ellebæk 4, Mark Strandgaard 3, Janus Smarason 3, Henrik Møllgaard 2, Buster Juul 1.

“Set over hele kampen, synes jeg, at vi kæmpede godt over hele linjen. Det var en god kamp for os. En god prøve for vores hold”, siger Århus-backen Torben Petersen til Århus Stiftstidende.

Århus Håndbold skal i aktion igen onsdag aften, når de på udebane støder sammen med GOG Håndbold.