Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TTH-fløj inden Viborg-opgør: Vi er sultne efter en sejr

Fra TTH Holstebro:


TTH-damerne jagter point på en svær udebane, når de lørdag eftermiddag kl. 14.00 møder naboerne fra Viborg HK.


Efter tre spillerunder i HTH Ligaen har TTH Holstebro fået 1 point i ligatabellen, selvom spillet i kampene til tider har været til flere point. TTH-fløjen, Mathilde Hylleberg er derfor ivrig efter at få holdets første sejr mod Viborg HK:


– Det er klart at vi efterhånden er sultne efter en sejr. Vi føler egentligt, at vi har været ret tæt på at få 1 eller 2 point i de første kampe, så nu håber vi selvfølgelig ekstra meget at vi kan spille en god kamp og så snuppe et par point i Viborg, fortæller Mathilde Hylleberg.


Mathilde Hylleberg er indstillet på at det kræver en rigtig god præstation, hvis man skal skaffe point mod et stærkt Viborg-hold:


– Det bliver en svær kamp og vi skal virkelig spille op til noget af vores bedste for at være med. Jeg synes Viborg er kommet rigtigt godt fra start og har spillet godt, siger Mathilde Hylleberg.


TTH-fløjen håber på en effektiv kontrafase mod naboklubben:


– Vi har haft meget fokus på vores kontraspil efter kampen mod Team Esbjerg. Vi står helt perfekt i vores forsvar og har mange redninger, så vi har egentligt rigtigt gode forudsætninger for at komme afsted i kontraen, men af en eller anden grund har det ikke fungeret endnu. Vi har helt klart spillerne til at løbe kontraen, så nu skal vi bare have hul på bylden, slutter Mathilde Hylleberg.


TTH Holstebro møder Viborg HK lørdag kl. 14.00 i Vibocold Arena, Viborg.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER