Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jesper Konradsson: Vi skal ud og vise os frem fra vores bedste side

Fra Skjern Håndbold:


Jesper Konradsson og assistenttræner Claus Hansen forudser et tæt opgør lørdag eftermiddag i Holstebro.


Et af sæsonens højdepunkter udspiller sig lørdag i Gråkjær Arena.


Duellen mod ærkerivalerne fra Holstebro, der altid lever sit eget liv – og som i morgen bliver den første af slagsen for assistenttræner Claus Hansen.


– Jeg glæder mig som et lille barn. Det er et klassisk derby mellem to traditionsrige klubber – det er kampe som disse, der giver håndbolden liv – og det skal man holde i hævd. Alle de fans der tager turen fra Skjern, skal kunne se på banen og mærke på lægterne, at de her lokalopgør er specielle – og det er jeg sikker på, vi får at se igen i morgen, siger Claus Hansen.


Skjern-playmaker Jesper Konradsson forventer hård fight, mange dueller og en kontrafase fra hjemmeholdet, som kommer buldrende.


– Vi skal ud og vise os frem fra vores bedste side. TTH Holstebro er favoritter, men formår vi at sætte en stopper for deres kontra med Magnus Bramming i spidsen, så er vi kommet langt. Jeg er ret sikker på, at kampbilledet bliver det samme som altid – med høj fart, mange hårde dueller, god stemning i begge lejre på lægterne og to hold, der vil gøre alt for de to point, siger Jesper Konradsson.


Kamptidspunkt:

TTH Holstebro – Skjern Håndbold spilles kl.16.10 i Gråkjær Arena.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER