Mors-Thy-assistent: GOG vinder kampen fortjent

Mors-Thy Håndbold har igennem årene drillet GOG hjemme i egen hule.

Onsdag aften skulle de så se, om de igen kunne drille favoritterne fra GOG.

Det var dog udeholdet fra det fynske, som kom bedst ud til opgøret.

De kunne derfor også helt fortjent gå ind til pausen med en føring på 10-15.

GOG-mandskabet holdte fast i den føring i resten af opgøret, hvorfor de også endte med, at vinde opgøret med 23-29.

Efter nederlaget til GOG, så var Mors-Thy-assistenten Lars Krarup helt afklaret med, at det endte ud i et nederlag i onsdagens opgør.

Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

“Vi står med en lidt træls følelse, men også en følelse af at have tabt til et klassehold, som vinder kampen fortjent. I dag (I onsdags, red.) var vi udfordrede på angrebsdelen, hvor vi havde svært ved at finde løsninger. I anden halvleg har vi en fin periode, hvor vi kommer helt op på 18-20 efter omstillingen til 5-1-forsvar. Vores angrebsproblematik viser sig igen i anden halvleg, hvor vi kun laver fem mål de sidste 20 minutter. Men jeg er også nødt til at sige, at GOG Håndbold er et klassemandskab, og de var sultne efter point i dag (I onsdags, red.). De viser et godt niveau, som vi har svært ved at matche over 60 minutter, men ros til drengene for at fighte, specielt i anden halvleg.”

Næste kamp for Mors-Thy Håndbold er d. 21. september, hvor de tørner sammen med Ribe-Esbjerg HH på udebane.