Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bjerringbro-Silkeborg ærer Lars Larsen

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg:


Når Bjerringbro-Silkeborg søndag klokken 14 løber på banen til ottendedelsfinalen i pokalturneringen Santander Cup mod Mors-Thy Håndbold, så ærer klubben købmanden og grundlæggeren af JYSK, Lars Larsen, ved at bære sørgebind.


”JYSK har haft og har stor betydning for Bjerringbro-Silkeborg. Tilbage i 2012 ved at bidrage til udvidelsen af det, som efterfølgende blev til JYSK arena, og siden også som større sponsor. Meget passende bliver det på Lars Larsens ”hjemmebane”, at vi ærer ham, da han er opvokset i Thy,” siger direktør Jesper Schou.


”Vi vil ligeledes ære Lars Larsen i forbindelse med den første hjemmekamp i håndboldligaen. Det sker d. 9. september, hvor Sønderjyske kommer på besøg. Her vil der inden kampen være et minuts stilhed,” siger Jesper Schou.


Lars Larsen har været en stor støtte for sporten ikke kun i Silkeborg, men også mere bredt. Han har blandt andet været med til at løfte arbejdet med atleter med handicap gennem Parasport Danmark, som sammen med mange andre har æret Lars Larsen siden nyheden om hans død.


Stifteren af JYSK sov stille ind i sit hjem ved Silkeborg tidligt mandag morgen.


I Bjerringbro-Silkeborg går holdets og administrationens tanker til Lars Larsens hustru, børn og børnebørn.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER