Jacob Zøhner

Allan Damgaard efter pokalavancement: Vi viste "coolness"

Team Tvis Holstebro spillede sig lørdag aften videre i Santander Cuppen efter en sejr på 28-27 over Ribe-Esbjerg HH. Det var derfor en glad og stolt Allan Damgaard som udtalte sig efter kampen.


Allan Damgaard spillede en af hovedrollerne i udeholdets sejr, da han med 5 scoringer havde sin andel i, at Team Tvis Holstebro er klar til kvartfinalerne i Santander Cuppen. Det var derfor en glad mand, som udtalte sig til TTH’s hjemmeside efter kampen.


“Det er så fedt, at vi slår Ribe-Esbjerg HH på deres hjemmebane i en vind eller forsvind kamp. Det er på ingen måde et nemt sted og spille, men jeg synes vi tacklede opgaven helt perfekt.” siger Allan Damgaard og uddyber:


“Selvom vi i anden halvleg blev presset, og kom bagud et par gange, så viste vi en “coolness”, hvor vi tager det roligt og kæmper os tilbage uden at stresse. Det er virkelig stærkt, at vi kan udvise den ro i en svær kampsituation med så mange nye på holdet. Jeg er virkelig stolt af hele holdet, og jeg synes i den grad, at det var en holdpræstation som bar sejren hjem.” fortalte Allan Damgaard.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER