Jacob Zøhner

Team Tvis Holstebro videre til kvartfinalen i Santander Cup efter tæt opgør mod Ribe-Esbjerg HH

Team Tvis Holstebro spillede sig lørdag aften videre til kvartfinalen i Santander Cuppen efter en sejr på 27-28 over Ribe-Esbjerg HH.

Første halvleg bød på seværdig angrebshåndbold, hvor begge mandskaber havde gang i målscoringerne. Derfor var der også allerede lavet 14 scoringer i løbet af kampens 10 første minutter. Samtidigt spillede de to hold meget tæt, men det var dog TTH, som kunne gå til pause foran med 15-17.

Anden halvleg blev ligeledes en jævnbyrdig affære, hvor begge hold på intet tidspunkt havde en føring på mere end 3 mål. I de afgørende minutter var udeholdet dog skarpest og kunne dermed sikre sig en sejr på 27-28 på udebane i Ribe. Dermed er TTH klar til kvartfinalen i Santander Cuppen.

Kampens store oplevelse blev dog Ribe-Esbjerg HH’s venstreback Nikolai Pedersen, som stod for hele 13 scoringer. Topscoreren for TTH blev venstrefløj Magnus Bramming med 8 mål.

Dermed er 5 kampe i 1/8 finalerne færdigspillet. Vinderne fra disse kampe er: GOG, Skjern Håndbold, Aalborg Håndbold, Team Tvis Holstebro og Skanderborg Håndbold. Der resterer dermed 3 kampe før der spilles kvartfinaler i Santander Cuppen.