Jan Skjødt Østergaard Pedersen

KIF-træner efter pokalexit: Vi blev presset for første gang

Ligamandskabet fra KIF Kolding spillede fredag aften deres første betydningsfulde opgør i sæsonen 2019/2020.


På hjemmebane i Sydbank Arena tørnede Ulf Sivertssons tropper sammen med de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold, og her var der aldrig tvivl om udfaldet.

Hertil var de nordjyske gæster for stærke og Aalborg Håndbold kunne rejse hjem med en billet til kvartfinalen i pokalturneringen efter en sejr på 19-25 (8-12).


Se kampen i tal herunder:


KIF Kolding: Jens Peschardt 5, Martin Larsen 4, Andreas Flodman 3, Benjamin Pedersen 2, Fredrik Gustavsson 2, Troels Jørgensen 1, Alexander Morsten 1, Arni Eyjolfsson 1.


Aalborg Håndbold: Magnus Saugstrup 5, Sebastian Barthold 4, Mark Strandgaard 3, Mads Christiansen 3, Henrik Møllgaard 3, Henrik Møllgaard 3, Mishels Liaba 2, Janus Smaráson 2, Oliver Norlyk 2, Benjamin Jakobsen 1


“De var så aggressive, at vi var nødt til at få noget mere fart ind. Det var også derfor, Mauer og Svane kom ind. Vi fik lidt mere tryk på. Det føltes ikke som om, vi gik mod mål i første halvleg. I første halvleg spillede vi for meget sidelæns hele tiden. I dag blev vi virkelig preset for første gang mod et rigtig godt forsvar. De har et godt forsvar, sådan er det bare. Det havde vi problemer med. Men men, nu er vi i gang”, siger Ulf Sivertsson til JydskeVestkysten.


KIF Kolding skal forsøge at komme op på hesten igen den 3. september, hvor de på udebane indleder Herre Håndbold Ligaen med et opgør på udebane mod Århus Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER