Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Målvogter med international erfaring til AJAX København

Pressemeddelelse fra Ajax København:


Det er med stor fornøjelse, at vi i dag siger bonjour og meddeler, at den franske målvogter Adrian Lombés Birkenheuer skifter til AJAX København fra BM Ángel Ximénez Puente Genil på en to-årig aftale.


Daniel Svensson, direktør, AJAX København 1. herrer, udtaler:


”Vi har søgt efter en målvogter, som kunne forstærke truppen yderligere, og vi er enige i den sportslige ledelse om, at det har vi fundet! Adrian har været til prøvetræning og netop deltaget i vores træningslejr i Skærbæk, og her er virkelig en keeper, der er kommet langt på sine kun 24 år.  Han har stor pondus, fylder godt i målet og har masser af potentiale til at udvikle sig videre. Vi spår ham til at blive en profil i den kommende sæson.”


Claus Brunse, målmandstræner, AJAX København 1. herrer, uddyber:


”Adrian er en eksplosiv målvogter, som med sit overblik og speed i målet leverer på et meget højt niveau. At han så kun er 24 år, gør det blot endnu mere spændende for mig som målmandstræner, da Adrian bestemt ikke har nået sit topniveau endnu. Det bliver en fantastisk opgave at skulle udløse Adrians fulde potentiale.”


Adrian siger om aftalen:


”Da AJAX København kontaktede mig, ringede jeg med det samme til min gamle holdkammerat Arnor Atlason for at høre om klubben. Arnor fortalte meget positivt om AJAX København og om klubbens stolte historie, og Arnor anbefalede mig at tage til prøvetræning.


Fra den første dag var jeg meget positivt overrasket over den seriøsitet, der hersker på holdet, strukturen i og omkring holdet og klubben. Men også den imødekommenhed og venlighed, jeg oplevede fra spillere, trænere og ledere, gjorde, at jeg hurtigt besluttede mig for, at AJAX København ville være den bedste mulighed for at udvikle mig videre i min håndboldkarriere og som menneske.


Det er et stort plus, at Claus Brunse er tilknyttet som målmandstræner. Claus har trænet nogle af de absolut bedste målvogtere, vi har i dag – målvogtere som Niklas Landin, Kevin Møller og Andreas Palicka.


Personligt er det også vigtigt for mig, at der er et godt sammenhold i truppen, og det er tydeligt at mærke, at det er der i AJAX København. Jeg glæder mig til at bidrage til sammenholdet, da det er med til at sikre det ultimative mål, nemlig at vinde håndboldkampe.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER