Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jakob Vestergaard: Det var en rigtig præmierekamp på alle måder

Ligadamerne fra Viborg HK spillede torsdag aften deres første betydningsfulde opgør i den nye sæson, da de på udebane tørnede sammen med Ajax København.


I Bavnehøj Arena stødte de to mandskaber sammen i 1/8-finalen i Santander Cuppen, og her var det de jyske gæster, som kunne kaste sig i armene på hinanden ved slutfløjtet.


Viborg HK vandt opgøret med 25-31 efter en pauseføring på 12-16 og bookede dermed en plads i kvartfinalerne i pokalturneringen.


Læs også: Ajax København – Viborg HK i tal


Viborg-spilleren Pauline Bøgelund blev kampens topscorer med hele 11 mål og hun fik da også store roser med på vejen af sin træner.


“Det var en rigtig præmierekamp på alle måder. Vi var mega klar ved kampstart, nærmest overklar, så vi spiller over deres defensive huller. Som kampen skrider frem får vi lige så stille overtaget, og efter 20 minutter er vi foran med fire. Så må jeg også bare sige, at Pauline var helt outstanding i aftenens kamp”, siger Jakob Vestergaard til klubbens hjemmeside.


Pauline Bøgelund og resten af Viborg-mandskabet spiller deres første ligakamp den 30. august, når de på udebane støder sammen med Skanderborg Håndbold.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER