Kasper Poulsen

Bejlerne - Rammer København Håndbold medaljekampene i år?

Klub: København Håndbold


Cheftræner: Claus Mogensen


Assistenttræner: Christian Køhler


Antal spillere i truppen:  17 stk / Cecilie La Cour er ude pga graviditet. (Se truppen nederst i artiklen. Du kan trykke på billedet for at gøre det større)


Nye spillere: Olivia Mellegård, Nyala Krullaars, Aimée Von Pereira, Paulina Uscinowicz, Maria Hjertner


Talenter i truppen: Andrea Hansen, Nyala Krullaars, Aimée Von Pereira, Paulina Uscinowicz, Nyala Krullaars, Maria Hjertner


Udlændinge i truppen: Olivia Mellegård, Marie Wall, Aimée Von Pereira, Paulina Uscinowicz, Nyala Krullaars, Larissa Nusser, Maria Hjertner, Hanna Blomstrand, Debbie Bont, Linn Blohm, Johanna Bundsen.


Holdets styrker: Tilgangen af Olivia Mellegård og Maria Hjertner er noget der hæver niveauet på holdet. Og med en Mia Rej som så småt begynder at være klar i baggrunden, begynder det altså at ligne et mandskab, som kan vinde mange kampe. Kontrafasen kan man ikke tage fra københavnerne og dette våben er noget som kan ramme mange modstandere. Målmandsposten er bestemt også en styrke og kan blive afgørende for de tætte opgør i denne sæson.


Holdets udfordringer: De er holdet med flest udlændinge og har dermed også nogle udfordringer der skal løses. Det er en helt anden base der skal trække læsset i bagkæden i forhold til sidste sæson og mange af spillerne er stadigvæk en del uerfaren. Det kan godt tage tid at finde en rytme, der kan virke med de nytilkomne spillere på banen.


Forventede profiler: Olivia Mellegård, Maria Hjertner, Johanne Bundsen og Mia Rej


Hold øje med: Det kan godt blive denne sæson at Larissa Nusser slår sit navn endeligt fast i HTH Ligaen. Hun er en yderst spændende spiller og har evnerne til at være igangsætter samt lave mål. Det kunne derfor godt dufte af at hun får sit gennembrud denne sæson og snupper den chance der er, indtil Mia Rej er helt oppe i omdrejninger igen. Der er i hvert fald ingen tvivl om at Larissa Nusser er fremtidens spiller på det hollandske landshold.


Bedste bud på en topscorer: Mia Rej


Hvad kan vi forvente af holdet: Efter de seneste sæsoner hvor klubben virkelig blomstrede op og snuppede et dansk mesterskab, er forventningerne til den kommende sæson meget afdæmpet. De er på papiret et pænt stykke efter Team Esbjerg og Odense Håndbold, men hvor gode er København Håndbold egentlig? Får de tingene til at fungere og kommer Mia Rej tilbage på hendes gamle niveau i løbet af sæsonen, ja så er top 4 bestemt ikke urealistisk. Men man må også erkende at det sagtens kan gå den anden vej. De nye unge spillere kan svinge en del i niveau og mængden af udlændinge på holdet, kan være en udfordring. Det skal derfor blive spændende at se om København Håndbold rammer medaljekampene i denne sæson.


Bedste bud på en placering: 3-6


 



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER