Kasper Poulsen

Bejlerne - Bliver det i år at Viborg hejser flaget?

Klub: Viborg HK


Cheftræner: Jakob Vestergaard


Assistenttræner: Susanne Wilbek


Antal spillere i truppen:  16 stk (Se truppen nederst i artiklen. Du kan trykke på billedet for at gøre det større)


Nye spillere: Maria Fisker, Majbritt Toft Hansen, Madeleine Östlund, Laura Damgaard Lund og Anna Kristensen.


Talenter i truppen: Julie Stokkedal Poulsen


Udlændinge i truppen: Carin Strømberg, Moa Högdahl og Madeleine Östlund


Holdets styrker: Der er masser af gå på mod i truppen og dermed også mange spillere, der gerne vil vise deres værd. Holdet består af spillere der enten er inde omkring landsholdene eller lige i udkanten. De har individualisterne der kan gøre det svært for modstanderne, men først og fremmest ser det ud til at holdspillet er sæt endnu bedre i scene op til denne sæson. Indkøbet af Laura Damgaard kan vise sig at være en genistreg og så har Majbritt Toft Hansen set virkelig skarp ud i flere af træningskampene og virker til at have fået et godt samarbejde med bagspillerne. I det hele taget må man rose klubben for deres transfers op til denne sæson. Keepertalentet Anna Kristensen kan blive ubehagelig god og Maria Fisker skal måske lige have lidt tid, men mon ikke hun bliver en kæmpe styrke for holdet på sigt. 


Holdets udfordringer: Der er mange unge spillere i truppen og flere af spillerne mangler måske noget stabilitet, før man rigtigt kan tro på noget stort. Der er spørgsmålstegn på venstre fløj, hvor både Maria Fisker og Amalie Grøn endnu ikke er spilleklar. I sidste sæson tabte Viborg flere kampe på hjemmebane end de vandt. Det er der ikke råd til i år.


Forventede profiler: Line Haugsted, Kristina Jørgensen, Laura Damgaard Lund og Majbritt Toft Hansen.


Hold øje med: Moa Högdahl er en spiller som kan blive meget interessant at følge. Hun har rigtig mange af de kvaliteter der skal til for at blive en klasse højre back. Hun vil inden for de kommende år, blive en af de helt store profiler i ligaen. Spørgsmålet er om hun udmærker sig allerede i denne sæson?


Bedste bud på en topscorer: Laura Damgaard Lund


Hvad kan vi forvente af holdet: Man kan bare ikke lade være med at have store forventninger til Viborg HK. Og dette er ikke pga. fortidens meritter. Der er simpelthen så meget talent i dette mandskab og de har på papiret nogle af de mest spændende spillere i ligaen. Dog mangler der rutine og etablerede landsholdsspillere i truppen. De vil komme til at svinge en del i løbet af sæsonen og man vil helt sikkert sidde og være totalt begejstret når de spiller allerbedst, ligesom man vil kløe sig undrende i hovedet, når det modsatte sker.


Bedste bud på en placering: 3-6


 



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER