Jacob Zøhner

Egypten er U-19 verdensmestre efter sejr over Tyskland

Egypten er U-19 verdensmestre efter de søndag aften slog favoritterne fra Tyskland med 32-28. De er dermed det første ikke-europæiske hold til at vinde U-19 VM.

Egypten spillede en forrygende første halvleg, hvor de simpelthen var en klasse over tyskerne. Hele 19 gange formåede Egypten at sende bolden i nettet i første halvleg, hvilket resulterede i en pauseføring på 19-13.

I anden halvleg kom Tyskland ellers bragende ud og med 3 scoringer i træk bragte de sig på 19-16. Tættere på kom de dog aldrig og Egypten kunne dermed sikre sig nationens første U-19 VM trofæ med en sejr på 32-28 over Tyskland.

Kampens topscorer for Egypten blev venstrebacken Walid Ahmed Hassan, som også blev turneringens topscorer med 51 mål og venstre back på All-Star holdet. Derudover Hesham Elasayed Ahmed, som blev kåret til turneringens MVP. De scorede hver 8 mål.

For Tyskland blev det Meddeb Yessine med 7 scoringer.