Mads O. Madsen

Odense Håndbold har fundet erstatningen for en skadet Suzanne Bækhøj


Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Odense Håndbold skriver kontrakt med U19-spiller efter skade i ligatruppen


Under en træningskamp mod Horsens Håndbold Elite blev Odense Håndbolds venstre fløj Suzanne Bækhøj skadet. Odense Håndbold har derfor skrevet kontrakt med U19-spilleren Katja Johansen.













Suzanne Bækhøj måtte desværre udgå af en træningskamp mod Horsens Håndbold Elite, som Odense Håndbold spillede i torsdags i Vissenbjerg Hallerne, på grund af en skade i venstre knæ. Undersøgelser af knæet har efterfølgende vist, at venstre fløjen har pådraget sig en meniskskade, der sandsynligvis vil holde hende ude i 4-12 uger.


På baggrund af skaden har Odense H skrevet kontrakt med den blot 19-årige Katja Johansen, der spiller U19 i Talentcenter Odense Håndbold.


Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, fortæller: ”Vi ærgrer os selvfølgelig over Suzannes skade. Skader falder altid uheldigt og især her op til de første kampe i sæsonen. Vi glæder os dog over, at vi hurtigt har fået en aftale på plads med Katja. Hun er en talentfuld spiller med et spændende potentiale, og så er hun teknisk dygtig. Katja har allerede haft de første træningssessioner med ligaholdet.”


Katja Johansen fortæller selv: ”Selvom det er på en ærgerlig baggrund, så er det en drøm, der går i opfyldelse. Jeg er superglad for at blive en del af Odense, og jeg glæder mig meget til at prøve mig selv af på allerhøjeste niveau og blive en del af det professionelle setup, som Odense Håndbold har.”


Læs også: Odense Håndbold tørner sammen med Horsens i testkamp












Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER