Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

HC Midtjylland henter stregspiller i Randers HH

Pressemeddelelse fra HC Midtjylland:


Andreas Sommer til HC Midtjylland


HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2019 hentet Andreas Sommer til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 3 årig kontrakt med stregspiller Andreas Sommer.


Andreas er hentet i 1. divisionsklubben Randers HH. Andreas er stor og stærk tovejs spiller, der med sin store fysik er prototypen på en moderne stregspiller. Andreas har fået sin håndboldopdragelse i Hadsten inden turen gik til Randers for at færdiggøre ungdomsårene og fortsatte med de første senior år.


Den kommende cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Andreas Sommer: Med tilgangen af Andreas har vi fået lukket den vigtige stregspilsposition af – stregspillere er blevet en stadig vigtigere del af håndbold spillet, og med tilgangen af Andreas står vi stærkt rustet med 3 dygtige spillere på den plads, så der bliver kamp om startpladsen. At vi har fået tilknyttet Andreas på en 3 årig kontrakt sender et stærkt signal om at vi gerne vil være med til at udvikle de unge talenter og dermed følge det DNA, der er skabt i klubben.


Formand Kim Simonsen er glad for at truppen nu er lukket af til næste sæson. Andreas er en spændende tovejs spiller, der arbejder stenhårdt for at blive bedre, og jeg er sikker på, at Mads kan være med til at løfte Andreas’ spil endnu mere. Med en 3 årig kontrakt, så sender det også et signal om at vi tænker langsigtet – det samme som vi har gjort med Mads’ kontrakt – vi er her for at være med til at udvikle talenter og ser frem til at kunne præsentere et stærkt hold til den første hjemmekamp.


Andreas Sommer udtaler om skiftet til HC Midtjylland: Når man laver en 3 årig kontrakt, så prøver man at kigge fremad, og jeg tror på, at HC Midtjylland er det helt rigtige match for mig – en klub der vil kæmpe for at nå den øverste hylde og så kan jeg godt li, at der satses på unge spillere krydret med nogle erfarne spillere som man kan læne sig op af – jeg ser frem til mit samarbejde på stregen med Kasper og Jeppe, hvor jeg forventer, at Jeppe kan være med til at vise mig et trick eller to.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER