Cecilie Nielsen

HC Midtjyllland henter erfaren målmand i Stoholm

HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2019 hentet Nicolai Mortensen til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 2-årig kontrakt med målmand Nicolai Mortensen, som er hentet i 1. divisionsklubben Stoholm.


Det skriver HC Midtjylland i en pressemeddelelse.


Nicolai har fået sin håndboldopdragelse i Skive og HEI inden turen gik til Stoholm, hvor han de seneste  sæsoner har været en sikker sidste skanse – men nu er han klar til at tørne ud for HC Midtjylland.


Og det glæder holdets kommende cheftræner:


– Jeg kender Nicolai som en rigtig dygtig målmand – der har været er en fast del beach-landsholdet, og som bare står på et højt niveau og han passer godt ind i det miljø, vi ønsker at skabe i HC Midtjylland. Nicolai er en rutineret spiller, der går forrest og som træner kontinuerligt på et højt niveau, og er en spiller som helt klart vil kunne være med til at lære fra sig, men også være med til at ligge lag på den trænings- og vinderkultur, som vi prøver at bygge op i klubben, og ser frem til at Nicolai bliver en del af klubben fremover, siger Mads Hjortshøj i pressemeddelelsen.


Han bakkes op af klubbens formand, Kim Simonsen, der mener, at den nye målmandsduo bliver den bedste i 1. division:


– Nicolai er som Mads siger en bundrutineret målmand, der med sin erfaring og niveau kan være med til i sidste ende at sikre de point, der skal til for at konsolidere os i 1. division. Det har været vigtigt at få noget mere rutine ind på denne plads, og det er Nicolai garant for, og sammen med det unge målmandstalent Frederik Hummelmose er jeg sikker på, at vi får et at de bedste målmandspar i 1. division og ser frem til at Nicolai også kan være med til at forme og udvikle Frederik.


Selv fortæller Nicolai Mortensen, at der var rift om ham i både ind- og udland:


– Da jeg fik en henvendelse fra HC Midtjylland, havde jeg tilbud fra andre 1. divisions- og ligaklubber samt muligheder fra udlandet, men jeg var ikke i tvivl om at det var HC Midtjylland, jeg skulle være i fremover.


– Så kender jeg Mads fra beachturneringen og har jo spillet overfor ham de seneste sæsoner, så jeg ved, hvad han står for og glæder mig rigtigt meget til samarbejdet. Jeg vil selvfølgelig gerne prøve mig af i håndboldligaen og med det projekt, som HC Midtjylland har gang i, tror jeg også, at det kan lykkes her på sigt. Jeg glæder mig til at komme i gang med træningen, så vi er bedst muligt rustet til turneringen. Første år i 1. division er altid en hård omgang, så det gælder om at være godt rustet til dette. Jeg har stor tro på, at vi har holdet til at etablere os i 1. division det første år og håber på stor opbakning i hallen. Det er en stor omstilling fra 2. division til 1. division, så vi har brug for al den opbakning, vi kan få, siger Nicolai Mortensen i pressemeddelelsen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER