Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Håndboldkonkurrenter står sammen

Fra Divisionsforeningen:


I søndags blev en lang håndboldsæson afrundet med DM-guld til Aalborg Håndbold efter den tredje og altafgørende finalekamp mellem nordjyderne og GOG Håndbold. Mens herre-og dame klubberne generelt er konkurrenter inde på banen, forholder det sig imidlertid anderledes udenfor. Således er fællesskabet i dansk elitehåndbold stærkt, og selvom en tiltrængt sommerferie presser sig på mødtes alle eliteklubberne i går, da Divisionsforeningen Håndbold for tredje år i træk faciliterede en kæmpe klub-workshop.


Direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen, fortæller:


-Fredag havde vi i Fredericia samlet over 120 håndboldfolk fra hele landet til vores klub-workshop, hvor det overordnede motto var: ”Giv en idé eller to, så får du helt sikkert én igen”. Det er tredje gang, at vi afholder workshoppen, og det har været en stor succes hver gang. For ud over at udveksle idéer og blive opdateret på eksempelvis de nyeste regler indenfor jura og økonomi, hvor Skattestyrelsen er til stede, får deltagerne sat ansigt på kollegaerne i de andre klubber, som det fremadrettet er nemmere at have en god og konstruktiv dialog med, siger Thomas Christensen, og fortsætter:


-Det er generelt en fornøjelse at opleve den velvilje, der er blandt klubberne til stå sammen. Der er ufatteligt mange opgaver i det at drive en håndboldklub, og ofte er organisationerne ikke de største. Derfor er det unikt, at klubberne, ved at udveksle idéer og samarbejde generelt, kan hjælpe hinanden til at opnå et bedre samlet produkt, på trods af at de uge efter uge kæmper om livsvigtige point inde på banen.


Klub-workshoppen, der strakte sig over en fuld arbejdsdag, havde nedenstående arbejdsmoduler, hvor hver deltager nåede at runde to styks:



  • Projekt – folk i hallen

  • Kamp setup (privat)

  • Salg 1- kamp setup (erhverv)

  • Salg 2 – alternative indtægter

  • HR/ jura/ økonomi

  • SoMe – kommunikation

  • TV kampen

  • Direktør forum


Hos deltagerne var der også glæde over initiativet. Team & Eventkoordinator fra SønderjyskE Håndbold, Christina Nissen fortæller:


-Jeg synes, at det er et rigtig godt tiltag. Det er en fornøjelse at møde sine kollegaer fra rundt omkring i landet, og det er jo ikke så ofte, at vi kan mødes og udveksle erfaringer på kryds og tværs. Vi har på forhånd kigget programmet igennem og udset os de arbejdsmoduler, hvor vi mener, at vi opnår det bedste udbytte, og så er det bare med lytte, bidrage og efterfølgende arbejde videre med de idéer og input, man samler op.


Også Simon Frederiksen fra Event & Marketing i TTH Holstebro var glad for klub-workshoppen:


-Jeg er med for tredje gang, og det er altid en fornøjelse at deltage og ikke mindst lærerigt. Man får mange gode tanker og idéer fra de andre klubfolk og fra Divisionsforeningen, DHF og TV2, som også deltager. Der er naturligvis altid mange forskellige holdninger til tingene, og det skal man også have meget respekt for, men alt i alt synes jeg, at udbyttet er stort, og det er fedt, at vi kan sparre sammen både på divisions-og liganiveau.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER