Stine Aaen Dürr

Ungt målvogterpar skal vogte målet i Viborg HK i næste sæson

Jakob Vestergaard fortæller til Viborg Stifts Folkeblad, at han tror på, at holdets unge målvogterpar kan løfte opgaven i næste sæson.


For nogle dage siden blev det offentliggjort, at Viborg HK’s målvogter, Hanna Daglund, stopper håndboldkarrieren. Hun har i en længere periode døjet med hjernerystelser, og hun har været nødsaget til at prioritere helbredet.


Hanna Daglunds karrierestop betyder, at det bliver det bliver 18-årige Anna Kristensen og 21-årige Josephine Nordstrøm, som skal vogte målet hos Viborg HK.


Cheftræner i klubben, Jakob Vestergaard, er ganske fortrøstningsfuld i forhold til næste sæson, selvom de to målvogtere er ganske urutinerede. Han udtaler til Viborg Stifts Folkeblad:


“Nu er det jo ikke dåbsattesten, som er afgørende for, om du er en god målvogter eller ej. Anna Kristensen havde for eksempel én af de højeste redningsprocenter i ligaen i sidste sæson. Det er rigtigt, at vi har nogle unge målvogtere uden ret meget ligaerfaring, men vi tror på, at de kan blive stærke for os.”


18-årige Anna Kristensen tørnede i sidste sæson ud for Skanderborg Håndbold.


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER