Mads O. Madsen

HØJ henter Gustav Falholt til klubben

Pressemeddelelse fra HØJ:


Som led i etablering af 1. divisionsholdet til den kommende sæson har HØJ Elite nu indgået aftale med Gustav Falholt, som er en stærk venstrehåndet tovejsspiller.


25-årige Gustav Falholt har i sine seniorår spillet i 1. division i Team Vesthimmerland, Team Sydhavsøerne og Ajax og har desuden haft en sæson i Randers i landets bedste række.


Om skiftet til HØJ Elite siger Gustav Falholt: ”At spille håndbold er min absolutte favorit beskæftigelse, men det er også vigtigt for mig at kunne prioritere uddannelse, så det har været essentielt at finde en løsning, hvor de to ting kan kombineres, og det giver aftalen med HØJ Elite mig mulighed for. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde resten af holdet og komme i gang med en forhåbentlig god sæson”.


Om Gustav Falholt siger cheftræner i HØJ Elite Jesper Fredin: ”Gustav er en top højre back i den danske 1. division! Han har i flere år vist sine styrker både offensivt og defensivt i toppen af rækken, og han er garant for en 100 procents indsats i alle sine aktioner. Offensivt udemærker Gustav sig ved et hårdt og præcist skud fra distancen og – lidt atypisk for en venstrehåndet skytte – er han dygtig i sine dueller begge veje. Det var vigtigt for os at finde en to-vejs spiller og udover store offensive kvaliteter har vi i Gustav fået en stærk og dygtig forsvarsspiller. Han er særligt dygtig i duelspillet, men arbejder, qua sin store fysik, også godt med stregspilleren. Udenfor banen er Gustav en sjov og vellidt herre, der vil passe godt ind i vores trup. Vi er utroligt glade og stolte over at Gustav bliver HØJ Elite spiller, da vi har været i stor konkurrence med klubber i både ind- og udland. Det er lykkedes os at finde en samarbejdsmodel, der både tilgodeser Gustavs erhvervskarriere samt HØJ Elite, og vi ser meget frem til at Gustav indtræder i truppen”.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER