Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense Håndbold og Kamilla Larsen forlænger samarbejdet

Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Anfører i Odense Håndbold, Kamilla Larsen, forlænger sin kontrakt med Odense Håndbold frem til sommeren 2020.


Kamilla Larsen fortsætter i Odense Håndbold i næste sæson. Anføreren og Odense Håndbold har valgt at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2020.


Om forlængelsen fortæller Kamilla Larsen: ”Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Odense Håndbold. I mine 10 år i den orange trøje har klubben gennemgået en rivende udvikling. Jeg håber og tror på, at vi i den kommende sæson kan tage et skridt op.”


Direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, fortæller også: ”Vi er meget glade for, at vi kan forlænge aftalen med Kamilla. Hun spiller en vigtig rolle både på og udenfor banen – som forsvarskrumtap og som anfører. Kamilla har været med fra Odense Håndbolds første skridt i ligaen, hvilket også gør hende til en kulturbærer på holdet og i klubben.”


Kamilla Larsen har spillet i den orange trøje, siden Odense Håndbold blev etableret og for første gang var med i ligaen i 2009. Inden da spillede anføreren for GOG og Slagelse DT. Sidstnævnte vandt hun bl.a. Champions League sammen med. Kamilla Larsen er 35 år og gift med Nykøbing F. Håndboldklubs cheftræner, Jakob Larsen. Parret har sammen to børn.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER