Michael Thøgersen

Veszprém hylder to legender

Den ungarske storklub formåede ikke at vinde Champions League – og dermed give to legender en fornem afsked.


Final Four-finalen i sidste weekend blev den sidste kamp for to legendariske Veszprém-spillere – serbiske Momir Ilic og den ungarske håndbold-fyrste Laszlo Nagy. Klubben har i denne forbindelse lavet to hyldestvideoer, skriver Veszprém på egen hjemmeside.


Den serbiske venstreback har spillet i den ungarske klub siden 2013, men stopper altså nu. Momir Ilic er i mellemtiden blev en publikumsyndling og har nærmest opnået gude-status blandt Veszpréms fanskare. Ilic har tidligere meddelt, at han fortsætter med at spille på professionelt niveau endnu et år, men det vides ikke hvor. Bundesligaen er blevet nævnt, men på øverste hylde bliver serberen formentlig ikke set efter sommerferien.


Laszlo Nagy behøver ingen introduktion – måske nok den bedste ungarske spiller igennem tiden. Han fortsætter i klubben på administrativt plan, som det forleden blev offentliggjort her på sitet.


Veszprém og håndbold-verden bliver to stjerner fattigere – tak for oplevelserne herfra. Videoerne kan ses via linket her.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER