Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Thøgersen

EM 2020 får gigantisk fanzone

Brødet bliver slået stort op ved kommende EM-slutrunde i 2020.


For første gang i historien bliver EM-værtsskabet delt mellem tre nationer ved kommende slutrunde for mænd. Sverige, Østrig og Norge deler værtsskabet ved denne lejlighed, som løber af stablen fra 9. til 26. januar 2020.


I den forbindelse har EHF lige netop offentliggjort et tiltag på deres hjemmeside. Der bliver en gigantisk fanzone ved siden af Tele2 Arena i Stockholm. De har fået navnet “Tolv Stockholm” og vil være tilgængelig allerede fra den 9. januar af. Fanzonen vil dog først være fuldt udfoldet ved finaleweekenden, som strækker sig over tre dage. Den 12.000 kvm store fanzone vil indeholde forskellig slags underholdning til fans og organisationer ved slutrunden. Derudover vil der også være mulighed for at købe udstyr, se koncerter, konferencer og meget mere. Fanzonen er også strategisk placeret ved siden af Globens station, så fans har let ved at komme til og fra spillestedet.


Direktør for den svenske turneringskomité, Krister Bergström, siger følgende til EHFs hjemmeside:


“Vi vil gøre EM-slutrunden endnu mere underholdende, så derfor tilføjer vi en fanzone i verdensklasse til vores i forvejen brede udvalg af mødesteder og aktiviteter.”


Man kan se plantegningen over “Tolv Stockholm” på dette link her.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER