Simon Skovhus

Emil Nielsen møder hård kritik fra Nikolaj Jacobsen

Emil Nielsen er igen ikke udtaget til landstræners bruttotrup, selv om flere eksperter har udnævnt ham til ligaens bedste målmand. 


Emil Nielsen har været en fast del af den danske herreliga i flere år, hvilket må siges, at være er en imponerende bedrift som kun 22 årig. Men selv om den nuværende Skjern keeper har imponeret de fleste eksperter, så har han ikke formået at overbevise landstræner Nikolaj Jacobsen endnu. Det kan for mange være uforstående, men Nikolaj Jacobsen har en særlig forklaring på, hvorfor Nielsen ikke er at finde på landsholdet.


Selv om landstræneren påpeger, at han endnu ikke har set den unge keeper præstere over 60 minutter, så er det faktisk ikke den primære årsag til fravalget. Efter sigende skulle Emil Nielsen have fået tildelt nogen øvelser fra DHF, som på sigt skulle være med til at forbedre hans form. Derfor blev det aftalt, at Nielsen skulle overholde øvelserne, så han var parat til landsholdet. Men det har den unge Skjern Keeper dog ikke formået, og derfor har landstræneren valgt ikke at udtage Skjern keeperen, før han begynder at tage sin karriere mere seriøst.


Det er naturligvis en hård kritik at modtage for den unge Skjern keeper, som i næste sæson skal spille for franske Nantes. Dog tager han i mod kritikken, og forsøger at kigge frem ad nu.


Emil Nielsen udtaler følgende til TV2sport:


“Jeg lytter og kigger indad. Og det bliver helt sikkert mit fokus hen over sommeren. Det bliver en hård sommer for mig, for jeg skal være i god form, når jeg kommer ned til Nantes og skal starte op der.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER