Simon Skovhus

KIF-playmakers fremtid er endnu ikke fastlagt

Jens Svane har vist sig at være en af de bærende kræfter hos KIF Kolding i denne sæson, men om den unge koldingenser forsætter hos KIF er endnu uvis. 


KIF Kolding kan se frem til endnu en sæson i landets bedste række, overlevelsen medfører at KIF kan gennemføre de spillerhandler, som var planlagt til næste sæson. Der er tale om 3 forskellige spillere, som er følgende, TMS Ringsted-stregen Benjamin Pedersen, AIK Stockholm-skytten Troels Vejlby Jørgensen og SønderjyskE-playmakeren Chris Jørgensen


Men selv om KIF får en fornuftigt tilgang af spillere, er der stadig spekulationer omkring Jens Svane. Svane har spillet en stor rolle hos KIF  i den netop afsluttede sæson, og trods sin unge alder har haft modet til at gå forrest. Derfor må han også anses, som værende en attraktiv spiller at forlænge med for KIF. Men om Svane er i gang med at forhandle en ny kontrakt med KIF, det ønsker direktør, Christian Phillip, ikke at komme ind på.


Derimod høster Svane store roser hos netop Christian Phillip, og derfor forventes det også, at Svane skal forsætte hos KIF. Christian Phillip udtaler følgende omkring Jens Svane, til Jydskevestkysten.dk


“Jeg synes, der er en god signalværdi i det ud over det håndboldfaglige. Det er nogle af de kulturbærere, vi skal avle igen. Den nye generation af dem, der selvfølgelig også har niveauet og kan være med til at bære det fremadrettet.”


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER