Michael Thøgersen

Stas Skube: Final Four bliver uforglemmeligt

Den slovenske troldmand gav forleden et interview til EHFs hjemmeside.


I forbindelse med optakten til Champions League Final Four i Køln har EHF hjemmeside interviewet Vardars helt store stjerne, Stas Skube.


Den elegante playmaker med den guddommelige teknik debuterer i Final Four den 1. og 2. juni men det er for klubben Vardar tredje år i træk, de er at finde i Final Four.


Skube har i denne sæson haft stor succes hos sin nye klub efter skiftet fra ungarske Pick Szeged. I interviewet fortæller han, at han hurtigt blev accepteret af de andre spillere i truppen, hvilket affødte en del spilletid på banen – det gav ham mulighed for at sætte sit præg, og det gjorde han. Han følte sig hurtigt hjemme og tryg i klubben.


I forhold til Final Four-weekenden udtalte han følgende:


“Alle håndboldspillere drømmer om at spille i Køln, og jeg er meget glad for, at vi endelig står og er en del af den største begivenhed i klubhåndbold. Jeg er sikker på, at det bliver en uforglemmelig oplevelse for mig.”


Skube tilføjer, at han ikke er i tvivl om, at Vardar står overfor en kæmpe opgave mod Barcelona i semifinalen – især med blik på, at catalanerne vandt over Vardar i to omgange i gruppespillet. Men han nævner rigtigt nok også, at alt er muligt ved sådan en Final Four-weekend.


I den anden semifinale møder ungarske Veszprém den polske storklub VIVE Kielce.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER