Mads O. Madsen

Sarah Iversen efter sølvmedaljer: Det er så pisseåndssvagt altså

Herning-Ikast Håndbold skulle vinde DM-finale nummer to, hvis ikke de måtte tage til takke med sølvmedaljer i dette års HTH Liga.

Det var dog udeholdet fra Team Esbjerg der kom bedst fra start og de gik derfor også til pause foran med 9-11.

Den føring blev udbygget efter pausen. HIH-mandskabet var dog tæt på til sidst, men Team Esbjerg fik alligevel lukket kampen og de kunne derfor sætte en sejr på 19-20 ind på kontoen.

Jublen kunne derfor bryde løs og de kunne derfor hænge guldmedaljerne rundt om halsen.

Du kan se kampen i tal HER

Efter nederlaget til Team Esbjerg, så var HIH-stregen Sarah Iversen utrolig skuffet.

Hun siger følgende til TV2 Sport:

“Det er sgu en latterlig følelse, jeg står med nu. Vi havde muligheden for at få den guldmedalje med en kamp mere, og så er to mål… Det er så pisseåndssvagt altså. Jeg er rasende.”

Sarah Iversen kom til klubben inden denne sæson fra Nykøbing Falster Håndbold.