Morten Jørgensen

Lars Jørgensen får to år mere som assistent for Klavs Bruun Jørgensen

Pressemeddelelse fra DHF:


Kvindelandsholdets assistenttræner, Lars Jørgensen, har forlænget sin aftale med DHF med knap to år, så den nu løber til sommeren 2021.



Klavs Bruun Jørgensen og Lars Jørgensen har nu kørt parløb som landstrænerduo på kvindesiden i små to år. Det samarbejde er netop forlænget til 31. maj 2021, hvor begge trænerens kontrakter nu løber til. Det har været vigtigt for sportschef i Dansk Håndbold Forbund, Morten Henriksen, at fortsætte kontinuiteten i arbejdet med kvindelandsholdet:


”Lars sprang direkte som aktiv spiller til rollen som assistent på kvindelandsholdet, og der må vi bare sige, at vi ramte helt rigtigt. Foruden at være yderst kompetent er Lars også et utroligt behageligt menneske at arbejde sammen med, hvilket har gjort ham meget vellidt i spillertruppen. Han er ligeledes meget nysgerrig for hele tiden at optimere, han tager spændende initiativer, og så er han virkelig ydmyg i forhold til arbejdet med at få kvindelandsholdet til tops igen. Derfor glæder det mig, at vi er lykkedes med at forlænge aftalen med Lars,” siger DHF’s sportschef.


Foruden sin rolle som assistenttræner skal Lars Jørgensen fortsat stå i spidsen for arbejdet med de spillere, DHF har i udviklingstruppen, ligesom han også fortsat vil arbejde med forskellige opgaver ned gennem U- og talentsystemet for at bidrage til den røde tråd i arbejdet på kvindesiden. Landsholdsassistenten er ligeledes begejstret for det forlængede samarbejde:


”Jeg er utrolig stolt over, at jeg har fået muligheden for at forlænge. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg meget gerne ville fortsætte arbejdet med de meget dygtige piger og den lige så dygtige stab omkring holdet. Det er virkelig lærerigt for mig at arbejde med såvel landsholdet som udviklingsprojektet lige under, så jeg er meget glad for det fortsatte samarbejde,” siger Lars Jørgensen.


Landsholdet samles på mandag den 27. maj frem mod de to VM-kvalifikationskampe mod Schweiz 1. og 5. juni.



Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER