Pernille Sevelsted

Ingen medaljer til Nantes og Allan Heine

Lørdag spillede Nantes og deres danske cheftræner, Allan Heine, kamp nummer to om bronzen i den franske liga, de måtte desværre se sig besejret over to kampe af Brest Bretagne. 


Ingen medaljer til Nantes


Den første kamp på hjemmebane i Nantes endte 26-26, så der var alt at spille om for de to hold, da de mødtes igen denne gang i Brest. Det endte med en sejr, og bronzemedaljer, på 34-29 til Brest, der blev nummer to i grundspillet, mens Nantes blev nummer fem.


Allan Heine udtaler til Europamester.dk: “Desværre formåede vi ikke at skabe overraskelsen i Brest, selvom pigerne kæmpede bravt. Vi ramte desværre en dårlig periode på 8 minutter i første halvleg, og det fik vi aldrig indhentet igen. Den store slidtage på truppen sæsonen igennem har sat sine spor og i denne sidste kamp mistede vi endnu en spiller i kampen, ligesom vi også kun kunne stille med 13 spillere. Holdet har virkelig formået at få det maksimale frem i pressede situationer sæsonen igennem, og derfor skal vi også fortjent spille europæisk i den kommende sæson. Vi håber, at vi i den kommende sæsonen kan være lidt bedre på alle parametre og lidt mere heldig og dygtig ifht skadesomfanget.”


Ikke ferien endnu


Selvom turneringen nu er slut, er der endnu ikke ferie: “Træningen fortsætter – men det er jo en anden måde vi træner på nu. Det handler primært om at få styr på skavankerne og klargøre til træningen i sommerferien. I den kommende uge skal jeg have individuelle møder med spillerne og så skal pre-season forberedelserne gøres færdige, ligesom spillernes sommertræning skal afleveres og præsenteres.” Nantes lukker ned og går på sommerferie fra starten af juni.


Fra næste sæson får Allan Heine og Nantes tilgang af de danske landsholdspillere: Stine Bodholt og Lotte Grigel.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER