Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HIH-træner: Esbjerg skal have lov at mærke, at de er på udebane

Håndboldklubben fra Herning-Ikast Håndbold tabte den første DM-finale til favoritterne fra Team Esbjerg med 28-20, og er dermed tvunget til at vinde aftenens kamp, når de to mandskaber tørner sammen i den 2. DM-finale.


På hjemmebane i Ikast håber HIH-træneren Kristian Kristensen, at de kan få lokket mange mennesker i hallen, så esbjergenserne kan mærke, at de er på udebane. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Vi glæder os til endnu engang at spille hjemme i en fuldstændig proppet hal. Det er en stor dag for håndbolden i Herning-Ikast og omegn, at man kan afslutte sæson ét i det nye projekt med en DM-finale. Forhåbentlig kan vi atter få skabt den stemning, som man så mod Odense i semifinalen, og med et godt tryk fra publikum skal Esbjerg have lov at mærke, at de er på udebane. Opbakningen fra lægterne kan betyde afgørende procenter i sådan et opgør, og publikum har før været med til at spille momentum over på vores side”


Hvis Herning-Ikast Håndbold kan levere overraskelsen og sikre sig sejren, så spilles den tredje- og afgørende finale i Esbjerg lørdag eftermiddag.


Aftenens opgør spilles i IBF Arena i Ikast og sættes i gang klokken 19.30. Du kan følge opgøret direkte på TV 2 SPORT.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER