Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jan Larsen: Jeg er stolt over, at vi igen er med fremme, når DM-medaljerne skal fordeles

Fra Aalborg Håndbold:


Sæsonen kulminerer i de kommende uger. Foran os venter de altafgørende kamp, hvor de fire semifinalister skal kæmpe om, hvordan medaljerne skal fordeles.


For 6. gang de seneste syv sæsoner er vi med, hvor det hele skal afgøres – nemlig i DM-semifinalerne. Det glæder naturligvis direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.


– Jeg er stolt over, at vi igen er med fremme, når DM-medaljerne skal fordeles. Vi er dog langt fra tilfredse endnu, og vi går uden tvivl efter at gå hele vejen, selvom det selvfølgelig bliver en svær udfordring, siger Jan Larsen.


Første stop på vejen er Bjerringbro-Silkeborg, som for tredje sæson i træk er modstanderen i kampen om en finaleplads.


– Det bliver uden tvivl nogle tætte kampe. Generelt synes jeg, at det ser meget jævnbyrdigt ud mellem de fire semifinalister. Vi har hjemmebanefordelen, og det fantastiske nordjyske håndboldpublikum i Jutlander Bank Arena kan blive afgørende i jagten på DM-titlen, slutter Jan Larsen.


Med pokaltitlen tidligere på sæsonen har vi mulighed for at sikre os ’The Double’ for første gang i klubbens historie. Næste skridt på vej mod dette – og vores 4. DM-titel – bliver på onsdag kl. 18.30 i Jutlander Bank Arena, når første semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg fløjtes i gang.


Køb din billet til semifinalebraget her.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER